





Aloha Coffee (Ian Burrell)
25 ml Zacapa 23
12,5 ml Grand Marnier Cordon Rouge
12,5 Mozard Dry Chocolate
Cinnamon, Cloves, Orange peel, coffee powder
Glass: Brandy glass, crusted with orange peel and a chocolate rim
‐ Infuse coffee and spices with hot water
‐ Warm Zacapa and Grand Marnier with flame
‐ Add Mozart Dry to glass
‐ Add warm flaming rum and Grand Marnier to glass
‐ add coffee
‐ stir

60 ml Zacapa 15
30 ml Lime Juice (fresh)
20 ml Sugar syrup (2:1)
1‐2 dash Worcester sauce
6 cm chopped celery
4 Blackberries
Black pepper
Glass: Tumbler
‐ muddle celery, blackberries with sugar syrup
‐ add Zacapa 15, lime juice and Worcester sauce
‐ hard shake on ice
‐ double strain on cubes
Decoration: celery stick, two blackberries and fresh black pepper on top
Edit: Hier die Termine für die World Class - Tanqueray No. Ten Sessions mit Angus Wincester
Anmeldung unter: weareworldclass@haebmau.de
Danke für die netten Rezepte mit Ron Zacapa, so kann ich meinen favorisierten Rum mal als Cocktail probieren.
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